Кадър на Локо Пловдив е фаворитът за нов президент на

...
Кадър на Локо Пловдив е фаворитът за нов президент на
Коментари Харесай

Бивш футболист на Локо Пд фаворит за нов президент на БФС

Кадър на Локо Пловдив е любимецът за нов президент на Българския футболен съюз, оповестиха пред " Марица " високопоставени източници от футболните ни среди. Това е Веселин Балевски, младеж на " смърфовете " и някогашен бранител на " черно-белите ".

Конгресът за нов президент е плануван за 11 декември. Той стана вероятен, откакто Борислав Михайлов хвърли оставка. Временно отпред е Михаил Касабов.

Досега бяха издигнати кандидатурите на Христо Порточанов, някогашен президент на Нефтохимик и на Христо Христов, босът на Марица.

Нито един от сериозните играчи обаче още не е оповестил желание, разкриха още от " Марица ".

Балевски има сполучлив бизнес и е самостоятелен от въздействия. Бившият национал има и опит в ръководството - бил е член в три Изпълкома при три разнообразни ръководства. В кабинета на Иван Костов пък е бил консултант на премиера по спортните въпроси.

61-годишният Балевски стартира да тренира в Локомотив и дебютира за състава преди да навърши пълноправие. Изкарва пет сезона на " Лаута " сред 1976 и 1980 година, а по-късно минава в Левски.

На " Георги Аспарухов " записва пет сезона, като се отхвърля много млад - на 26 години. Работи в системата на Министерство на вътрешните работи, след измененията се насочва в частния бизнес, като сполучливо ръководи безмитни магазини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР