Кадър Министерство на отбраната на РусияРуският министър на отбраната Сергей

...
Кадър Министерство на отбраната на РусияРуският министър на отбраната Сергей
Коментари Харесай

Военният министър на Русия внезапно пристигна в Крим: Разполагат се войски, има учебни стрелби

Кадър Министерство на защитата на Русия

Руският министър на защитата Сергей Шойгу дойде в Крим, където в четвъртък е главната сцена на извършения на другите типове войски на Южния боен окръг и Военновъздушни сили. Учението е част от неочаквана инспекция на бойната подготвеност, оповестяват от Руското министерство на защитата.

В последните месеци съветското министерство залива мрежата с фрагменти от военния учения и бойна техника.

Беше показан дори междуконтиненталният ракетен комплекс «Ярс» без дегизировка, което пък някои анализатори изтълкуваха като агитация за всяване на боязън и проявление на мощ от страна на Путин.

На клипа се вижда по какъв начин при идването си в Крим Шойгу прелита над разполагащите се войски и бойна техника.

Министърът изслуша и отчет на командира на армията военачалник Александър Дворников за идните дейности на войските по време на упражненията.

На на практика интервенции на войските на мястото в Опук ще участват елементи от Общата войска, военновъздушните сили и военновъздушните сили, военни кораби и кораби, военни елементи от крайбрежните сили на Черноморския флот (CHF), част от силите на Каспийския флот на УВО, както и въздушни елементи войска.

В навечерието войските, участващи в маневрите, са трансферирани в зоните на централизация на бойни сили. Групиране на кораби от Черноморския флот, част от силите на Каспийската флотила отидоха също в подготвителната зона. Въздушни въздухоплавателни средства и бойна техника на Военновъздушни сили също са отишли в избрания регион. Сили и запаси на крайбрежните сили, противовъздушна защита и противоракетни комплекси са ситуирани в избрания региони.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР