Кадър: Канал3Партия ГЕРБ е 15 г. на власт, няма как

...
Кадър: Канал3Партия ГЕРБ е 15 г. на власт, няма как
Коментари Харесай

Валерия Велева: Радев удари премиера в честолюбието му, битката е вече на Борисов

Кадър: Канал3

Партия ГЕРБ е 15 година на власт, няма по какъв начин когато си толкоз дълго на власт, и да не заболееш от всички тези заболявания, признаци, на властовите партии - обезумялост, властово облагодетелстване ", сподели в  " Денят онлайн " по Канал 3 Валерия Велева от Института по тактики, разбори и прогнози.

Тя уточни, че днешното изявление на президента Радев е намерено оповестяване на война на ГЕРБ и на премиера Бойко Борисов. " Радев се явява независим състезател в политиката с взимане на страна, той излиза от рамките на надпартийния президент, като с тази си позиция към този момент взе страна и влезе в борба ", каза Валерия Велева.

Битката не предвещава нищо положително за страната, добави тя. " Битки сред президент и министър председател не са завършвали добре  за страната, а и за тях. Но дано да не мислим за втори мандат на господин Радев, а какво ще стане в страната. Битката стартира със започването на новия политически сезон, с гледането на бюджета, който би трябвало да бъде подписан от президента, и то 90 дни преди нашето председателство на Европейски Съюз. Това приказва зле за страната ".

Според Валерия Велева президентът Радев е блъснал Борисов в неговото самолюбие с подмятането, че министър председателят е изпуснал своята партия.

" Оттук-нататък на ход е Борисов ", предвижда тя. " Смятам, че той ще употребява Цветанов или който и да е от депутатите си за тази борба. Защото тя е негова, тъй като господин Радев си разреши да влезе в партийните дерби на ГЕРБ, като сподели надали не, че Борисов си е изпуснал партията.

Радев удари Борисов в честолюбието му, че не е водач на партията, която е основал. И тази борба в този момент е на Борисов ".

Валерия Велева уточни една огромна разлика сред конфликта президент - министър председател отпреди месец-месец и половина. " Има нещо друго от обстановката пред месец, когато Борисов реши внезапно да си изпие кафето с президента.

Този път Радев сподели, че такава среща не може да има, даже Борисов да изиска такава. Тоест изгорени са мостовете. "

Политологът Димитър Ганев пък дефинира президента Радев като крило в тима на Българска социалистическа партия. " Новото в този момент е, че Радев откакто встъпи в служба, пазеше отдалеченост първоначално, с Българска социалистическа партия, която го издигна. А в този момент от рефер, както играеше в първите месеци, в този момент влиза в ролята на крило един от двата враждуващи лагера - този на Българска социалистическа партия ",  сподели Ганев.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР