Кадър Канал 3Корнелия Нинова имаше силен старт на мандата, не

...
Кадър Канал 3Корнелия Нинова имаше силен старт на мандата, не
Коментари Харесай

Станишев с нова атака срещу Корнелия Нинова по Канал 3 и похвали управляващите

Кадър Канал 3

Корнелия Нинова имаше мощен старт на мандата, не може да се отхвърли, реализира безапелационна победа на президентските избори. Но, за жалост, последваха 3 загуби, които не бяха предопределени, а всяка се дължи на съответни неточности. Такава оценка направи на председателството на Корнелия Нинова президентът на ПЕС и някогашен министър председател на България и някогашен водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев в " Офанзива с Любо Огнянов “, съобщи Канал 3.

" Но в случай че не си направиш нужния разбор, отново ще настъпваш същата кирка и тя ще те удря. За мен още един миг е доста основен: който и да е идващият ръководител, той ще е сполучлив, единствено в случай че успее да сплоти Българска социалистическа партия. Ако продължи това отстрелване поредно на хора и даже на поколения, до средата няма да стигнем “, предизвести Станишев.

Той сигнализира за отписването на действително съществуващи социалисти от описите за идните избори в Българска социалистическа партия. „ Още едно терзание имам: слушам не от едно място, че комисията за партийния избор надвишава своите пълномощия и освен на едно място “, сподели Станишев. „ Има сигнали, че отписват действително съществуващи социалисти от описите - нямало им телефоните. Ако това е правилно - има не един сигнал, това би трябвало да се спре и да се потърси отговорност на тази комисия “, прикани някогашният водач на Българска социалистическа партия.

" Затова Народно събрание на Българска социалистическа партия би трябвало да направи политическа оценка на партията и да направи нова хронограма – първо да се създадват естествени условия половината непроведени конференции (за партийния избор) да се проведат умерено, да изберат ново управление и делегати на конгреса. И по-късно и останалите елементи на акцията “, пожела той.

Запитан от водещия Любо Огнянов кой сред Корнелия Нинова и Кирил Добрев има по-големи качества за ръководител, Сергей Станишев отговори: " Първо, в Българска социалистическа партия няма безалтернативни персони, тъй като сме групова, демократична партия, за мен основното е всеки претендент да показа ясна визия за политиката, за мястото на Българска социалистическа партия.

Аз персонално ще дефинирам моя избор въз основата на какво ще кажат, какво държание ще имат и кой ще покаже дарба да сплотява Българска социалистическа партия. Убеден съм, че хората ще си създадат изводите и избора въз основата на това “, продължи Станишев.

По неговата преценка в изискванията на изключителното състояние поради пандемията COVID-19 Българска социалистическа партия е имала и верни, и неверни ходове.

" Ролята на опозицията в сходна рецесия е доста деликатна, хората чакат политиците да се схванат да подсигуряват тяхната сигурност. Българска социалистическа партия имаше верни ходове – приемането на ограниченията и на изключителното състояние първоначално.

Грешка беше недомисленият закон във връзка с спекулата, който щеше да породи недостиг, президентът вярно наложи несъгласие на текстове, включително и на този. Имаше залитания и на управляваъщите, че щели да употребяват армията и т. н.

В такава рецесия от здравна позиция България явно се оправя добре, и на това се дължи, съгласно мен, високият рейтинг на властта. Но бих я призовал да не се главозамайва, ще излизат на напред във времето обществените и стопански проблеми и тук е ролята на Българска социалистическа партия като градивна съпротива, за предприемане на ефикасни стопански ограничения.

Всички желаят да видят народен, държавен проект за подкрепяне на бизнеса, тук е ролята на Българска социалистическа партия да покаже, че може да е потребна ", посочи Сергей Станишев.

Сергей Станишев изрази мнение, че за подпомагането на всички страни от Европейски Съюз за излизане от рецесията с ковид, ще са нужни 1-1,5 трилиона евро.

" Към момента са налични към 2,7 милиарда лв. за България, само че и това няма да е задоволително, по тази причина като (европейски) социалисти работим в тази тенденция.

В историята всичко е допустимо, има всевъзможни сюжети, само че аз съм оптимист, може би тъй като съм социалист по разбиране “, сподели водачът на ПЕС.

" Кризата влияе асиметрично на другите стопански системи, единствено огромно наливане в мащаб трилион-трилион и половина евро да изведе от тази рецесия европейските страни. Тази рецесия носи доста повече опасности, тъй като има още доста незнайни: дали няма да има нов пик, дали няма да има нови блокади.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР