Кадър: Канал 3Аз мисля, че възможността и потенциалът Корнелия Нинова

...
Кадър: Канал 3Аз мисля, че възможността и потенциалът Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Росен Карадимов запали ефира - посочи кой и защо ще е новият премиер на България

Кадър: Канал 3

Аз мисля, че опцията и капацитетът Корнелия Нинова да стане министър председател са доста огромни. Тя поддържа повече от 2 година една извънредно поредна и кардиналния линия, което в политиката се случва извънредно рядко. С кардинална позиция докара нещата до такава степен, че огромните строителни компании подвигнаха тежка техника да желаят оставка на опозицията. Това съобщи в " Беновска пита " по Канал 3 членът на Българска социалистическа партия Росен Карадимов, правист и учител по право, политически анализатор.

" Ако може малко да върнем лентата - в събота Българска социалистическа партия организира конгрес, одобри доста съществени документи. За пръв път от началото на прехода Визия за България сложи под въпрос самия преход. Ще ви върна към 2016 година и изявление на Корнелия Нинова - Българска социалистическа партия пое своята отговорност за случилото се в прехода.  Става дума за фундамента, върху който е построена и стопанската система, и обществената и политическата ни система ", напомни Росен Карадимов.

За абсурда " Ало, Банов съм " юристът посочи, че той провокира сериозна паника измежду ръководещите. 

" Усещането в обществото бе за форма на принуда към Елена Йончева. Не може да се отхвърли личната политическа тежест, която тя съумя да построи - това е мое мнение. И в позициите й, и в метода, и в държанието. Нали знаете, че тя не е член на Българска социалистическа партия, тя е гражданска квота. Тя има лична поддръжка, личен кръг на симпатизанти. Когато обаче зад нея застане най-голямата, да не кажа и единствената опозиционна партия, която е в напредък, нещата не наподобяват обещаващо за ръководещите.

Ако това, което кажа Елена Йончева в сряда, бе казано преди 2 години, ръководещите нямаше да имат мотив за паника. Но не и в този момент при тези изравнени позиции ", счита Росен Карадимов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР