Кадър: Канал 3В съдебната ни система и в съда на

...
Кадър: Канал 3В съдебната ни система и в съда на
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: САЩ виждат проблем в съдебната ни система и в съда на първо място

Кадър: " Канал 3 "

В правосъдната ни система и в съда преди всичко, там Съединени американски щати виждат проблем - и всеки от нас знае, че там има проблем. Никога не би трябвало да забравяме, че ориентирът - закона, е обвързван с разпоредбите на Европейския съюз. Така политологът проф. Антоанета Христова проучва в " Денят онлайн с Наделина Анева " по " Канал 3 " оповестяването обществено на името на съдията от спецсъда Андон Миталов от Държавния департамент на Съединени американски щати поради присъединяване в " сериозна корупция ".

 
" Никога не би трябвало да забравяме, че ориентирът - закона, е обвързван с разпоредбите на Европейски Съюз. В този смисъл Съединените американски щати са остаряла народна власт и от тях доста неща можем да вземем. Американците ни подадоха модела - да отстояваме ползите си както те ги отстояват ", добави политологът.
 
Според социолога Васил Тончев, шеф на организация " Сова-Харис ", нарасналият интерес на Съединени американски щати към нас се дължи на утежняването на връзките сред Съединените щати и Турция. " Ние фактически сме в менгеме, и това се случи и въз основата сред утежняването на връзките сред Турция и Съединени американски щати ", съобщи Васил Тончев в " Денят онлайн с Наделина Анева ".
 
" И ние сме страната, чието значение се увеличи, както и ползата на Съединени американски щати към нас - виждаме в енергетиката и в други области те се обърнаха непосредствено към нас, с цел да развиват тук свои ползи. За нас огромната задача е да отстояваме своя интерес, и Гърция е в нашето състояние, само че даже да има база там на Съединени американски щати, за нея те би трябвало да си заплащат ".
 
Според него мониторингът, реализиран над нас от Европейски Съюз, е потребен, само че е неуместно " някой да пристигна и самичък да ни оправи нещата тук ". По думите на Васил Тончев около случая със арбитър Андон Миталов " избрани сфери у нас, които са се смятали за недосегаеми, в този момент ще преоценят ситуацията си и това е потребно ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР