Кадър: Канал 3Енергетиката е национална сигурност. Всички заеми на ТЕЦ-а,

...
Кадър: Канал 3Енергетиката е национална сигурност. Всички заеми на ТЕЦ-а,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Речта на Радев бе не на място, подведе се по Плевнелиев

Кадър: " Канал 3 "

Енергетиката е национална сигурност. Всички заеми на ТЕЦ-а, в случай че не ги подкрепим, сами ще го закрием. Премиерът споделя, че надали не Европейски Съюз ни постанова " Зеления пакт ", само че това трябваше да го мислим 2007 година, когато влизахме в Европейски Съюз. С тези думи стартира присъединяване си в предаването " Беновска пита " депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

 
" В петък всички партии, които участваха, без Движение за права и свободи, ни излъгаха – в случай че държавното управление не предприеме избрани действия 2030 година ТЕЦ-овете ни ще бъдат закрити. Ръководството на Топлоелектрическа централа Марица-изток 2 си схваща от работата. „ Зеленият пакт е сигурен и е признат от Европейска комисия ", показа той. 
 
" Трябва да се отворят нови работни места, нови вложения, нови технологии. В националния проект би трябвало да се махне АЕЦ Белене, тъй като няма по какъв начин да стане, би трябвало да се мине към новите технологии. Водите ВЕЦ-ове, откакто ги построим. И избора на Движение за права и свободи минава през " Зеления пакт ", и на всяка друга партия. Трябва да създадем районните си проекти ", добави Аталай. 
 
Още изявленията и мнения четете тук
 
" Няма да се кандидатирам за ръководител на Движение за права и свободи, не съм с упоритости да съм на първа линия, само че няма и да изостана на опашката. Партньорите (като САЩ) имат право да си споделят кой какво мисли и какво прави, а нашите ръководещи би трябвало да вземат ограничения по какъв начин да дават отговор, другояче остава намесата във вътрешните работи. Очаквам, че това беше първата крачка.ДПС не се занимава с корупционни схеми. Другите не знам по какъв начин ще излязат от схемите си. Речта на Радев беше непремерена, не на място. Трябва да има и последващи стъпки. Това беше основаване рецесия в рецесия. Президентът не изкарва страната от рецесията. Оттеглянето на доверието към държавното управление не е в пълномощията, подведе се от Плевнелиев, когато си отдръпна доверието от Орешарски. Казваме си по кое време държавното управление позволява неточности, не трябва да се въздейства от президента, само че президентството би трябвало да си знае мястото. Правителството не е взело ограничения за някои неща ", съобщи той. 
 
" Винаги ще се откри кой да заеме мястото на ГЕРБ, за какво Движение за права и свободи да не пристигна власт, когато сме управлявали стопанската система е бележила растеж от 8 %. Ако ги гласоподават доверие, ще управляваме страната, все в миналото би трябвало да стане. Скъсани са всевъзможни връзки в ръководството по хоризонтала и вертикала, единствено обособени фигури, които не могат да се оправят. Г-н Марешки най-вече напира да влиза във властта ", показа още Рамадан Аталай.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР