кадър: Изправи се.БГГражданската платформа Изправи се.БГ ще върне по-голямата част

...
кадър: Изправи се.БГГражданската платформа Изправи се.БГ ще върне по-голямата част
Коментари Харесай

Мая Манолова връща ресто от субсидията за депутатите си в държавния бюджет

кадър: Изправи се.БГ

Гражданската платформа Изправи се.БГ ще върне по-голямата част от държавната партийна дотация в бюджета. Партията поддържа концепцията заплащанията за политическите сили да е 1 лев, по тази причина се отхвърля от разликата, която се получава при настоящето състояние, която тя е 8 лв.. Това заяви водачът на организацията Мая Манолова пред публицисти. Тя акцентира, че не желае връщането на парите да става с дарения, а просто да влязат назад в държавната хазна посредством министерството на финансите.

Манолова добави, че счита да организира още срещи с служебното държавно управление. Една от тях ще е с правосъдния министър по тематиката за положението на пандизите и за прекъсване на издевателствата в местата за изтърпяване на санкции.

Тя насочи и рецензия за към служебния кабинет и съответно към районното министерство, като сподели, че не се чува нищо да е направено по непрозрачното по нейни думи разпределение на 5 милиарда лв. от сдружението „ Автомагистрали “. Вместо инспекции се вършат назначения, които будят подозрения, сподели Мая Манолова.

Лидерката на Изправи се.БГ сподели също, че ще показа документи по какъв начин са повишени изкуствено разноските на едно от енергийните сдружения и ще изиска енергийното министерство за вземе ограничения против предстоящото покачване на тока.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР