кадър и видео: Нова твПевецът разказа как е преминала болестта

...
кадър и видео: Нова твПевецът разказа как е преминала болестта
Коментари Харесай

Веселин Маринов: „Бях 6 дни в болница. Там видях колко страшно е всичко. Занулирах работата си

кадър и видео: Нова тв

Певецът описа по какъв начин е минала заболяването при него. По думите му, завръщането му на сцената може да се отсрочи за неопределен срок. 

„ Бях 6 дни в болница. Там видях какъв брой ужасно е всичко. Видях какви огромни и безименни герои са днешните лекари, сестри и санитари в България ”. Това разяснява в предаването „ Събуди се ” Веселин Маринов.

Той изясни, че рядко се разболява. „ Но постоянно съм казвал, на моите близки и другари да се пазят, да съблюдават отдалеченост. Аз също го върша. Не съм си мислел, че иска ми се случи, до момента в който не подвигнах един ден температура ”, показа артистът.



Веднага се изследвал и пробата посочил ковид. Първите 5-6 дни не е имал признаци, по-късно нещата се усложнили.

Относно работата си, той не е оптимист. „ Почти я занулирах. Връщането ще е доста надалеч във времето. Такава е действителността. Освободил съм хората, които работеха за мен. Каквито и запаси да съм имал, те свършват ”, изясни Веселин Маринов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР