кадър и видео: Нова твОт Сдружението на заведенията обвиняват властите

...
кадър и видео: Нова твОт Сдружението на заведенията обвиняват властите
Коментари Харесай

Заведенията с остра реакция срещу мерките, обявиха бойкот

кадър и видео: Нова тв

От Сдружението на заведенията упрекват управляващите в неистина и желаят оставки

Остра реакция против ограниченията от страна на ресторантьорския отрасъл, които дават обещание протест и протест. В позиция до медиите от Сдружението на заведенията се обръщат към здравния министър, премиера и основния държавен здравен контрольор като ги упрекват в неистина. От сектора настояват, че въвеждането на „ зелен документ ” по този метод не е в съгласие с тях. И още - упорстват за оставки, предава Нова тв.

От бранша афишират " цялостен протест на заповедта, до момента в който тя не бъде написана по метод, който да обгръща безусловно всички браншове на обществения и стопански живот в България ".



 „ 100% не одобряваме заповедта, не одобряваме, че тя не се отнася за всички български жители, най-много за държавната и общинската администрация. Никой няма топки очевидно от тези хора, по този начин излиза, тъй като те го вършат половинчато още веднъж, само и единствено върху гърба на едни и същи сектори ”, счита Емил Коларов, ръководител на Сдружението на заведенията.

Според него заведенията няма по какъв начин да съществуват

„ По-добре да ни затворят, да ни компенсират и да не работим, в сравнение с да работим в тези условия. Най-вероятно във всички градове на България ще има още веднъж митинги, които ще стартират тези дни ”, добави Коларов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР