кадър и видео: Нова твКузманов беше категоричен, че проверките ще

...
кадър и видео: Нова твКузманов беше категоричен, че проверките ще
Коментари Харесай

Министър Андрей Кузманов: Има сключени договори с дружества за милиони левове с един и същ титуляр

кадър и видео: Нова тв

Кузманов беше безапелационен, че инспекциите ще продължат и не са подбудени от някаквъ реваншизъм.

" Българският състезателен тотализатор работи и няма да спре да работи. След излизането ан листата " Магнитски " беше обикновено да погледнем с кой и какви компании работи министерството. И установихме, че ТОТО-то работи с " Декарт " - компания на Васил Божков ". Това съобщи в интервю за NOVA спортният министър Андрей Кузманов. 

По думите му Спортният тотализатор ще продължи да изплаща облаги и прекратяването на активността му не стои на дневен ред. 



" Текат инспекции непрестанно ", акцентира министър Кузманов. " Има подписани контракти с сдружения за към 11,5 милиона лв. към края на декември предходната година. При седем от тези контракти - титулярът е еднакъв. Оказа се, че съгласно подписан анекс към контракта, в който заплащанията би трябвало да бъдат поетапно - парите са преведени авансово на 100 % ", съобщи той. 

  " Седейки на този пост - аз и екипът ми, сме длъжни да бъдем пред обществеността да сме открити, транспарантни и да се съблюдава законът ", акцентира спортният министър. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР