Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comШефът на БФС обяви има

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comШефът на БФС обяви има
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Нямам конфликт с Бербатов

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Шефът на БФС разгласи има ли корупция в родния футбол и какви са връзките му с съперника му за поста на изключителния конгрес на футболната централа на 12 октомври.

" Целият ми живот е футбол. Видях какви промени мога да направя и със себе си. Ако човек има темперамент и е стимулиран може да се направи доста. Като началник е значимо да погледнеш нещата и извън, с цел да можеш да промениш нещата ”. Това съобщи пред NOVA президентът на БФС Борислав Михайлов.

Михайлов прибавя, че пропускът му е класиране на националния тим на огромен конгрес.

„ Надявам се, в случай че печеля това да се случи през идващите 4 години. Това е главното ми отчаяние. Във всички други сфери на футбола в страната всичко е по-добре от преди ”, споделя Михайлов.

По думите му БФС е постоянна финансова конструкция и постоянно е била такава.

„ В българския футбол има доста малко пари, с цел да има корупция за каквато се приказва. Тя би трябвало да бъде търсена на други места ”, споделя президентът на БФС.

Михайлов е безапелационен, че в никакъв случай не се е занимавал с политика.

„ Нямам спор с Бербатов. Никога не сме се карали. Дори бяхме в доста положителни връзки. Той приказва от доста години, че желае да оправи футбола. Според мен задачата им е да основат блъсканица. Конгрес по това време е огромен риск ”, съобщи Михайлов, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР