Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comНеприятен инцидента на пътя в

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comНеприятен инцидента на пътя в
Коментари Харесай

Моторист едва не премаза полицаи в Пловдив

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Неприятен случая на пътя в един от огромните ни градове за малко да докара до съдбовен край. Десетки сигнали за гонки с коли и мотори в Пловдив.  Заради високите скорости по време на една такава гонка за малко не се стигна до съдбовен случай с служители на реда на пътя. Случаят е от преди ден и беше споделян и коментиран неведнъж в обществените мрежи.  На клипа се вижда как  мъж с мотор с гневна скорост препуска по централния бул. на Пловдив " Цар Борис Трети Обединител “.

Мотористът, който самичък е направил запис на рисковото си осъществяване, влиза с мощна скорост в тунела. После излиза от него. И при опит да бъде спрян от двама полицейски чиновници, които му подвигат стоп-палка, той едвам не ги премазва. Минава около тях с цялостна газ и не стопира, съобщи Нова Тв.

Екипът на Нова потърси полицията за коментар по случая. Оказа се, че двамата служители на реда, които са били застрашени от този случай, не са докладвали за него и даже не са тръгнали след причинителя. След като от Министерство на вътрешните работи се срещнаха със записа оповестиха, че ще издирят нарушителя и той ще бъде осъден с цялата суровост на закона, написа blagoevgrad24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР