Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comПетел следи как се борят

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comПетел следи как се борят
Коментари Харесай

Въведоха по-строги мерки в Букурещ заради нараснали случаи на ковид

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

" Петел " следи по какъв начин се борят с ковид в прилежаща на България страна.

Префектът на Букурещ Александра Вакару разгласи нови, по-строги ограничаващи ограничения поради трайното нарастване на случаите на COVID-19 в румънската столица, заяви Аджерпрес.

Мерки плануват, че работодателите от обществения и частния бранш с над 50 чиновници би трябвало да провеждат работата на смени, които да стартират и да завършват най-малко с един час разлика, с цел да бъде избегнато скупчване на хора. Освен това ще бъде засилен градският превоз, с цел да се обезпечи по-слабо натоварване на транспортните средства.

Казината ще могат да работят до среднощ. Жандармерията и полицията ще засилят контрола върху спазването на ограниченията за сигурност в откритите пазари, публичните пространства и комерсиалните центрове.

Според публични представители броят на участниците в обучителни стратегии и семинари е стеснен на 250 души на закрито и на 300 навън.

Ситуацията с ковид в прилежаща Румъния става все по-тежка. Тази седмица бяха достигнати рекордни стойности на новозаразените и смъртните случаи. Болниците са цялостни, като се стигна даже до приемането на пациенти в палатки и други краткотрайни пространства, написа nova.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР