Кадър и видео NOVA NEWS, Vbox7.comНаш професор направи интересно сравнение

...
Кадър и видео NOVA NEWS, Vbox7.comНаш професор направи интересно сравнение
Коментари Харесай

Проф. Стоян Денчев: Отварянето на ресторантите се превръща в празник. А кога ще отворят университетите?

Кадър и видео NOVA NEWS, Vbox7.com

Наш професор направи забавно съпоставяне сред отворените заведения за хранене и затворените университети.  " Това, че са отворили ресторанттие трябваше да е нещо всекидневно, само че не е. Стигнахме до там нормална активност като отварянето на заведенията за хранене да се трансформира в празник. А по кое време ще отворят университетите? Превръщаме университетите в супермаркети за дипломи посредством онлайн образованието ". Това сподели проф. Стоян Денчев, ръководител на Общото заседание на УниБИT, ректор на университета (2002-2018 г.), в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS.

Според него имаме потребност освен да се предпазим от Коронавирус, само че и да живеем естествен живот.

Той изрази неразбиране, че учебните заведения и детските градини работят, а университетите единствено за на практика занимания на избрани предмети са присъствено.

" Ще настояваме пред министъра на туризма за ограничения като в Испания и Гърция - приемане на имунизирани туристи без PCR тест ", изясни проф. Денчев.

По думите му съгласно направено изследване към 30 000 от към 90 000 заведения в туризма няма да отворят, а към 10 000 в никакъв случай няма да проработят още веднъж.

Той и негови съидейници готвят предложение на всички заведения за хранене за разяснителни материали какъв брой се задържа ковид на избраната тапицерия.

" Сигурно ще се появят компромати пред изборите, само че няма да бъде съществена линия на държание. Нормално е Божков да желае да премери сили с Борисов. ГЕРБ направиха хитра стъпка с включването на Любен Дилов ", съобщи по настоящата политическа тематика професорът.

" Всеки един предприемач би се стремил държавното управление да бъде негово, стига да му разрешат ", счита преподавателят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР