Кадър и видео: Канал 3Тя е чаровното лице на спортната

...
Кадър и видео: Канал 3Тя е чаровното лице на спортната
Коментари Харесай

Антоанета Илиева: На Коледа се случват чудеса на хората, които имат нужда от тях

Кадър и видео: Канал 3

Тя е чаровното лице на спортната редакция в Канал 3. Екранът й отива, и това е потвърдено с времето, защото повече от 20 години  мястото на Антоанета Илиева е в праймтайма, с цел да заяви най-важното от света на спорта. Динамиката в рабтота я зарежда с адреналин, а снимачната площадка й дава страст.

За провокациите на специалността Тони Илиева може да споделя доста, тъй като стартът ѝ като състезателен публицист е преди 25 години. Преди това е била деен състезател.

,,В залата влязох паралелно с балета на 4-годишна възраст. Тогава започнах да упражнявам спортна гимнастика и балет едновременно‘‘, показа Антоанета Илиева в предаването,,Другото лице‘‘ по Канал 3.

,,По-късно смених спортната гимнастика с акробатика. Никога не е спирал спортът при мен. Седми за осми клас аплайвах в хореографското учебно заведение с,народни танци и ме приеха‘‘, споделя още водещата.

За малко Тони Илиева работи и като треньор, само че по това време не може да се изхранва единствено от това и по този начин придвижва обичта си към спорта в малкия екран, като стартира да отразява спортни събития.

От новия ефирен сезон тя е водещ на новото спортно предаване по Канал 3 -,,Резултатът‘‘.

Разбира се, фамилията е най-важно за Тони. Тя приказва с огромна обич за своя наследник Николай и за брачна половинка си Алберт, а екипът на,,Другото лице‘‘ е поканен персонално от нея да прекрачи прага на дома ѝ малко преди Коледа – времето, когато се случват чудеса.

,,На Коледа се случват чудеса на хората, които имат потребност от тях. Най-голямото знамение за мен е детенцето. Беше доста тудно. Дълги години не се получаваше. Спортът си беше споделил думата при мен, като цялостен живот спортуваща. Просто бебенцето не се задържаше, не че не съм могла да забременявам. Когато най-сетне се случи, трябваше цели 9 месеца, до самото раждане, да лежа на легло за задържане. Майка ми и брачният партньор ми бяха избавителният пояс за мен в този миг. Те бяха неразделно до мен‘‘.

Вижте във видеото цялото изявление с откровената изповед на Антоанета Илиева.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР