Кадър и видео БНОГраждани, експерти и кандидат-депутати от БНО показаха

...
Кадър и видео БНОГраждани, експерти и кандидат-депутати от БНО показаха
Коментари Харесай

БНО: От над 131 дефекта на Аспарухов мост, 10 са критични

Кадър и видео БНО

Граждани, специалисти и кандидат-депутати от БНО демонстрираха визуализирано направено едно огромно проучване на Аспарухов мост.

Констатирахме над 131 дефекта, от които 10 съгласно нас са сериозни. В основата са хоризонтални пукнатини с разобличаване от 3 до 5 мм, които неотложно би трябвало да се обследват и да се лимитират, съобщи претендентът за народен представител от БНО доктор инж. Дойчин Ников.

Визуализираме действителни обстоятелства, по тази причина че обследванията, които са осъществявани до момента, са фиктивни и се правят на хартия. Допълнително ще покажем нагледни обстоятелства, като нефункциониращи колички, като заварени порти на носещи колони, които демонстрират на практика, че няма техническо обслужване на моста от години. Допълнително сме сезирили за всички констатации цялата изпълнителна и локална власт в лицето на кмета Иван Портних, Общински съвет, министерства, АПИ и други институции. За страдание не виждаме никакви държавнически действия от тях, сподели още доктор инж. Дойчин Ников.

Повече вижте във видеото по-долу:

*Купуваното и продаването на гласове е престъпвление.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР