кадър и видео: Aninav Avelok, фейсбукЗапис от среща на Слави Трифонов

...
кадър и видео: Aninav Avelok, фейсбукЗапис от среща на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Показаха запис на Слави Трифонов от 2015 година: Ще кръстя партията си БОБ и ще бъда следващия Бойко Борисов

кадър и видео: Aninav Avelok, фейсбук

Запис от среща на Слави Трифонов с почитатели във Велико Търново демонстрира какво е мислил преди 6 години сегашния водач на " ИТН “ за опцията да влезе в политиката.

В компанията на Тошко Йорданов телевизионният водещ твърди, че би изглеждал неуместно като идващия министър председател, който ще оправя България. На въпрос дали би станал политик, Трифонов дава отговор следното, представен от уеб страницата novini.store:

Що ли не взема да направя аз една партия, да я кръстя… Не знам, некоя абревиатура. БОБ – щото ми харесва, " Българска организация на бъдещето “, БОБ, доста крепко звучи. И ще влезна в Народното събрание и аз ще съм по-следващия Бойко Борисов ли?


Ще си сложа риза, да не ми се виждат татуировките, ще си махна този часовник, че наподобява доста безценен, да не върша такива простотии, ще наподобявам по-нормално. Ще наподобявам различен човек. И кво от това?

Това е все едно да кажем:

" Ето, в този момент ще ни оправи Жан Виденов. Ей, не ни оправи той, прецака банките. Сега ще ни оправи Иван Костов. Ей, не ни оправи той, прецакаха… Направиха огромна мафия – закононарушения, избиват се по улицата. Ей, сага Царят идва, той ще ни оправи са 800 дни. Ехе, не ни оправи Царят. Кой идва? Охраната му! Бодигардът му, Бойко Борисов, ей той ще ни оправи. Ей, не ни оправи Бойко Борисов, кой ще пристигна в този момент?

Ще дойдат някакви други, те пък се не схванаха, я отново да върнем Бойко Борисов! Е, в този момент Слави Трифонов. Къв си ти бе, шоумен, с бръсната глава, с обеци… Ами дай пък да те пробваме тебе, може ти да оправиш страната, изглеждаш ми друг, може пък ти да се справиш…

Не ви ли наподобява неуместно? “

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР