Кадър Гугъл мапс и БулфотоПолиция е отцепила района.Трупът е силно

...
Кадър Гугъл мапс и БулфотоПолиция е отцепила района.Трупът е силно
Коментари Харесай

Откриха убит мъж на около 30 години в Странджа

Кадър Google мапс и Булфото

Полиция е отделила региона.

Трупът е мощно разкапан, изпратен е за аутопсия, съобщи Флагман.

На ужасяваща находка се натъкнаха гранични служители на реда в Странджа днес, научи Флагман.бг. Преди няколко часа, в река Резовска, покрай село Сливарово е намерено тялото на мъртъв мъж.

Той е на забележима възраст 30-35 години, няма документи за идентичност, изхвърлен е в реката единствено по долни слипчета, описаха граничари, патрулиращи в този регион.

По цялото тяло имало доста синини. Почти несъмнено е, че е крепко пребит. Хематомите били най-изразени по гърдите и краката.

Изключено е те да са породени от удрянето на тялото в камъни, тъй като мястото, където е открит трупът съвсем няма вода – едвам 30-ина см, което значи, че тялото е захвърлено там, а не довлечено от течението.

Това е мястото, където е открит трупът

Локацията е мощно отдалечена – на 10 км от затънтеното село Сливарово, където живеят едвам четирима души.

Проверява се дали има търсено лице с сходно изложение, само че като цяло установяването на самоличността ще бъде сложна задача.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР