Кадър: Google MapsНад 30 000 деца са заплашени да умрат

...
Кадър: Google MapsНад 30 000 деца са заплашени да умрат
Коментари Харесай

ООН предупреждава: Над 30 000 деца са заплашени от гладна смърт в Етиопия

Кадър: Гугъл Maps

Над 30 000 деца са застрашени да умрат от апетит в Етиопия след насилието в Тигрей. За това предупеди през днешния ден Организация на обединените нации, написа " Евронюз ". M,r`rkdjd 

 

„ Без филантропичен достъп за увеличение на нашата помощ към 30 000 деца с тежко недохранване в тези извънредно недостъпни региони са изложени на огромен риск да умрат “, съобщи представителят на детския фонд на Организация на обединените нации Джеймс Елдър.

Хуманитарните организации на Организация на обединените нации, в това число УНИЦЕФ, Световната стратегия за храните и Организацията за издръжка и земеделие, още веднъж подвигнаха паника за филантропичния резултат от насилието в провинция Тигрей тази седмица.

Елдър акцентира, че светът не може да разреши идната злополука да се случи. 

" Юни е сериозен месец. Когато бях в Тигрей през май видях опустошенията върху реколтата и добитъка. огато мислим за апетит, постоянно мислим за липса на храна. Но все по-често рецесията е обвързвана освен с несигурността на храните, само че и с чистата вода, канализацията и опазването на здравето - изключително предварителната защита и лекуването на заболяванията. Водата и канализацията са също толкоз значими, колкото и храната за деца и фамилии, изправени пред апетит и продоволствена неустановеност ", споделя още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР