Кадър ГЕРБЗапомнете тази дата 11 май 2021 година - краят

...
Кадър ГЕРБЗапомнете тази дата 11 май 2021 година - краят
Коментари Харесай

Илиян Василев: Днес 11 май 2021 година е краят на ГЕРБ, краят на Борисов като политик

Кадър ГЕРБ

" Запомнете тази дата 11 май 2021 година - краят на властта, краят на ГЕРБ ", написа дипломатът Илиян Василев във връзка конференцията на ГЕРБ, на която бяха махнати Йорданка Фандъкова и Димитър Николов. 

Ето и целият му пост:

" Последният ден на Борисов като министър председател, последният ден от неговата политическа биография. Повече от 15 години този несъвършен човек ръководи и основното му достижение е, че сме твърдо на последно място в Европейски Съюз по главните индикатори на развиване.

Оставя и тежко завещание - разграничена и голямата част от мразеща го България.

Завлича на дъното и ГЕРБ, като за следващ път, отхвърля самичък да поеме политическа отговорност за положението на партията. Отново не е почтен със своите сътрудници и съпартийци, като отхвърля да признае че точно той, като едноличен и закрепостен водач носи отговорност за загубата на изборите и за несъвместимостта на партията с властта от тук нататък.

Вместо да отстранява кметове, депутати и партийни деятели, като виновни за положението на ГЕРБ, той през днешния ден би трябвало да се изправи през всички и да изясни на форума и на десетките хиляди партийни членове и деятели на партията, за какво нито един от тях повече няма да заеме пост в изпълнителната власт, за какво огромна част ще бъдат разследвани и съдени за закононарушения, осъществявани с негова благословие, за какво персоналната и професионална вероятност на всеки един от тях е пагубна - в никакъв случай към този момент няма да бъде някакъв фактор в обществото или политика и оптималното им поле на изява ще бъдат медиите.

Докато не изтиска всичко от тях, до момента в който не ги унищожи изцяло като персони и политици, няма да ги остави на мира, тъй като " въпросът за водачеството в ГЕРБ " не стоял.

" Изправи се - Борисов вън " - с това трябваше да стартира през днешния ден висшия конгрес на ГЕРБ. Трябваше. Но няма да се получи.

След Него и потоп.

Запомнете тази дата 11 май 2021 година - краят на властта, краят на ГЕРБ. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР