Кадър ФлагманПъзелът с жестоките убийства на Юмер и Теодора Бахлова

...
Кадър ФлагманПъзелът с жестоките убийства на Юмер и Теодора Бахлова
Коментари Харесай

Флагман: Откриха още части от тялото на брокерката Теодора Бахлова

Кадър Флагман

Пъзелът с жестоките убийства на Юмер и Теодора Бахлова се разплита.

Очаквайте още злокобни находки, защото главата на Бахлова и десният крайник на Юмер към момента ги няма, само че пък имаме зъб и костица от челюст в тоалетна паница, съобщи Флагман.

Професионалният готвач Деян Дичев „ сервира “ следващите няколко порции от транжираната от него брокерка Теодора Бахлова.

Флагман.бг разполага с информация, съгласно която дребна част от останките на някогашната бизнесдама са били укрити пред входа на жилищния блок на ул. „ Шейново “, в който Дичев живее дружно с дългогодишната си другарка.  Това, което ще Ви разкажем по-нататък, звучи брутално, само че е реалност.

Репортер на " Флагман " бе на адрес ул. „ Шейново “ 46, вход „ В “, намиращ се в непосредствена непосредственост до служебния вход на Дома на националната войска, където от 4 години насам Дичев държи заведение. Лично той е завел проверяващите до градинката пред жилището си, в която обичал всеки ден заран и вечер да разхожда обичаното си куче дакел. Познават го и от магазина в непосредствена непосредственост до входната му врата, и от кафенето, където нормално стоят едни и същи клиенти.

От огромната шахта, намираща се в самата градинка, са извадени по-големи кости, увити в хавлия за баня. От друга – по-малка шахта – за оттичане на дъждовни води, долепена до същата градинка, е показал друга порция от остатъци – без обвивка, евентуално отнесена при някой от проливните дъждове.

Как са попаднали костите на Бахлова в тези две шахти?

По време на брифинга, който дадоха прокурор Йовита Григорова и шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, се обясни, че изчезналата безследно на 29 октомври м. година. Бахлова е отишла в парцел на Станимир Рагевски –обвинения в две убийства – нейното и на 28-годишния Юмер Мехмед.

Флагман.бг вече показа кой е парцелът – апартамент във вход „ Г “ на ул. „ Константин Фотинов “ 1, който в имотния указател се води като благосъстоятелност на адвокат Иван Болярски – брат на Елена, брачната половинка на Рагевски. Именно в този апартамент наивната Бахлова, която е считала, че ще получи пари или Рагевски ще й върне назад част трансферираните нейни недвижимости през годините, с цел да ги избави от банки, е намерила гибелта си. Застреляна е с револвер, евентуално същият, който е открит зазидан в стената на винарната в ДНА, стопанисвана от съучастника на Рагевски в двете убийства – Деян Дичев.



Припомняме, че револверът е бил укрит в аспирационната тръба, откакто Деян бе притеглен единствено като очевидец на прокуратурата след ареста на Рагевски на 9 август и имаше опция да укрива следите от двете покушения.

Още в 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР