Кадър: ФлагманЛюбопитна история с неочакван край разказа сайтът Флагман.бг, позовавайки

...
Кадър: ФлагманЛюбопитна история с неочакван край разказа сайтът Флагман.бг, позовавайки
Коментари Харесай

В Бургас млада двойка опита да имитира влюбените от Титаник, но падна в морето

Кадър: Флагман

Любопитна история с непредвиден край описа уеб сайтът " Флагман.бг ", базирайки се на думите на собствен четец, който даже е изпратил видеоклип от случката.

Разгорещена влюбена двойка охлади пристрастеностите по забавен метод след нощния ваучър в събота против неделя. Двама влюбени пробвали да вършат сцена от „ Титаник “ на Морска гара в Бургас. Младежът обаче не решил градуса и сцеплението и вдигайки мацката си, с цел да я целуне като Лео ди Каприо, залитнал и двамата цамбурнали в морето.

И защото към този момент било призори и най-ранобудните риболовци към този момент били разположили такъмите си и чакали първия улов за деня, не се стигнало до покруса като в края на именития филм по автентичен случай.

Морските вълци извадили от морето двойката към 20-годишни младежи, които особено за сантименталната си вечер даже се облекли в бяло. И популярност Богу, тяхната история приключила щастливо, а не като тази на Кейт и Джак.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР