Кадър ФлагманДиян Райков (вляво) твърди, че брат му (вдясно) е

...
Кадър ФлагманДиян Райков (вляво) твърди, че брат му (вдясно) е
Коментари Харесай

Изчезна Костадин от Царево. Брат му пред медиите: Подозирам, че е убит

Кадър Флагман

Диян Райков (вляво) твърди, че брат му (вдясно) е имал конфликти 

Повече от седмица няма ни новина, ни кост от Костадин Костадинов от Царево.

Щом повече от една седмица не се е появил, значи му се е случило нещо неприятно, сподели през сълзи брат му Диян

Подозирам, даже съм уверен, че Костадин е погубен. Не е допустимо да се крие някъде толкоз дълго време. Това сподели пред Флагман.бг Диян Райков - брат на безследно изчезналия 30-годишен мъж от Царево. 

Както Флагман.бг пръв заяви, Костадин е в неопределеност от 26 декември. 

" Тогава прочут го е видял да върви от Царево към село Велика. Бил е с приятелката си, която е с към 10 година по-голяма от него. Заедно са от към 2 месеца някъде. Той се реалокира да живее в с. Велика в нейната къща, където е и татко й. Доколкото разбрах Костадин е имал спор с възрастния мъж, който твърди, че брат ми е откраднал от него 7 лв.. И по тази причина е бил изпъден. Аз обаче нямам доверие. Убеден съм, че му се е случило нещо неприятно ", описа разтревоженият Диян Райков. 

Костадин и приятелката му Вяра били безработни. Последно 30-годишният мъж е работил през лятото. 

 

" Лятото беше в една компания - инсталираха PVC дограма. Но това беше сезонно. Преди години работеше в Германия и се върна. Много желаех да му намеря работа в София и да е при мен ", споделя още брат му.

Диян живее в София, а с брат си поддържал връзка по телефона или със известия. Последно двамата са си писали на 22 декември. Сега мобилното устройство на Костадин е било изключено. 

Апелът за помощ на Диян Райков е едвам от през вчерашния ден, когато е подаден и сигналът в РУ-Царево за изгубването на Костадин. На въпрос за какво едвам след седмица сигнализират, той отговори: " Имахме вяра, че ще се появи. Мислехме, че може би желал да се отърси от всички проблеми, изчезвайки за няколко дни. Но не е обикновено да го няма повече от седмица, без да ни уведоми. Той не е толкоз необмислен. Именно по тази причина считаме, че е погубен. В противоположен случай до момента щеше да се е появил ".

Диян моли всеки, който има каквато и да е информация за брат му, да се обади на тел. 0889107191, както и да уведоми органите на Министерство на вътрешните работи!
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР