Кадър Флагман и БулфотоИзчезнал е близък на Митьо Очите, предаде

...
Кадър Флагман и БулфотоИзчезнал е близък на Митьо Очите, предаде
Коментари Харесай

Флагман: Изчезна строителен бизнесмен близък на Митьо Очите

Кадър Флагман и Булфото

Изчезнал е непосредствен на Митьо Очите, съобщи Флагман. 

Подала съм сигнал в Първо РУ-Бургас, уповавам се към момента да е жив, сподели приятелката му Габриела Атанасова

Юмер Мехмед, който е добре познато име в района е в неизестност от 4 дни, заяви Габриела Атанасова – дамата, с която той живее от години. Нейните съмнения са, че приятелят е похитен и с него може да се е случило нещо доста неприятно. Тя е подала сигнал за изгубването му в Първо РУ-Бургас и се надява да има по-бърза развръзка, тъй като със всеки час се понижат възможностите той да е жив, уверена е Габриела.

28-годишният Юмер е липсващ на 4 август, сряда, към 15 ч. Той е началник на строителна бригада, която осъществя обект на ул. „ Иван Богоров “ в центъра на Бургас. Негови служащи са чули по какъв начин към 14:50 ч. в сряда той се уговаря с незнайно за тях лице да се срещнат на намиращ се наоколо до ул. „ Иван Богоров “ паркинг. След това следите на Юмер се губят.

Габриела описа, че към 16 ч. в същия ден му позвънила на мобилния телефон. Веднага позвъняването било признато, само че се чувал единствено звук и неразбираеми звуци. Тя счита, че се е натиснало копче на телефона му. Апаратът Юмер носел в спортна чантичка. Минута по-късно още веднъж позвънила, само че по-късно никой не върнал позвъняването.

„ Това е доста неестествено за Юмер. Ние се чуваме през 2 часа. Той постоянно се прибира  до 21 ч., а заран стартира работа в 7 ч. В сряда обаче не си пристигна у дома. Звънях към 100 пъти на телефона му. В четвъртък апаратът към този момент беше изключен, а в петък се чуваше сигнал, който мои другари, работещи в А1 ми обясниха, че се пускал, когато картата на телефона е извадена от апарата. Съмнявам се, че е похитен. Може би го изтезават или е пребит. Подала съм сигнал в полицията в петък сутринта. Надявам се да го открият бързо в региона на ул. „ Иван Богоров “ има задоволително видеокамери, които може би са засекли индивида, с който се е срещал Юмер “, описа подорбно пред Флагман.БГ Габриела.
Юмер Мехмед от 7 месесца е с изменена мярка за неотклонение – „ подписка “. След излизането му от ареста той управлява бизнес в областта на строителството. Припомняме, че Юмер е част от групата на Димитър Желязков-Очите, която съгласно прокуратурата се е занимавала с разпространяване на дрога, палежи и рекет.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР