Кадър ФейсбукБойко Борисов изключи ДПС да са замесени в компроматите

...
Кадър ФейсбукБойко Борисов изключи ДПС да са замесени в компроматите
Коментари Харесай

Борисов изключи ДПС да са замесени в компроматите срещу него

Кадър Facebook

Бойко Борисов изключи Движение за права и свободи да са забъркани в компроматите против него. Те работят по различен метод, работят откъм гърба, уточни министър председателят Бойко Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ отговор на журналистически въпрос дали позволява интервенция на Движение за права и свободи в изтеклите компромати против него. Колкото до Делян Пеевски, Борисов уточни, че той е просто народен представител от опозицията, написа actualno.com. 

Преди това Борисов изрази мнение, че политическите му съперници през днешния ден са блъснали дъното.По-рано денем уеб сайтът afera.bg разгласява фотоси на стая и на чекмедже, върху което се вижда револвер, а в него – огромни суми пари в брой на пачки с банктноти от по 500 евро. На една от фотосите на леглото до въпросното шкафче се вижда и спящо лице, което мощно наподобява на Бойко Борисов. На конференцията министър председателят удостовери, че това е той. НСО стартира служебна инспекция по случая. " Днес имах диалози с Шарл Мишел за петък за съвета на Европейски Съюз и България да получи най-вече пари. И през днешния ден декларирахме като най-изостанали през годините и ни трябват парите за кохезията, зелената договорка. Ще ги получим ", безапелационен е Борисов.

" България сега строи два безусловно невъзможни плана - конектора и хъба, а единствено преди час Петкова ме уведоми, че съумяваме за един мощен консорциум за " Белене ", плюс втечнената газ и нуклеарното гориво. За първи път съветската страна позволи на " Уестингхаус " да види нейните горива. Плюс всички инфраструктурни планове, които нямаше да бъдат издигнати без нас ", съобщи още министър председателят. " За признателност ни пускат компромати. Това ли е демокрацията? Наричат ни хунта, назовават ни какво ли не, леят се компромати против нас от малките екрани и уеб сайтове. Ние сме жертви! Това ли не е народна власт, щом всичко пускат?

Ама и гол да ме снимат, то това остава. Защото дремя гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Защо да не дремя? случва ми се за дремя по 4-5 часа ", съобщи още той.

" Нито евра, нито злато съм имал! Ама по този начин са го създали... Само дребното момче ми липсваше в спалнята, това ли е демокрацията? За кой различен излезе, чия друга спалня е забавна? Пускайте повече, добави още министър-председателят. Той разяснява и записа, в който мъжки глас, за който се твърди, че е на Борисов, наскърбява ръководителя на Народното събрание. " Цвета прелестно знае какъв брой я обичам и почитам и мъжа ѝ. Очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация. Затова го направиха този запис ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Целта им е да се убие флагманът и да се разпилее ГЕРБ през Цветанов, втори, трети и така нататък И те не жалят нито сили, нито пари. Първо, това са президентът, Българска социалистическа партия, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов, и всички БСП-та и подземни кълбета, подготвени да се прегърнат с всеки единствено не и с ГЕРБ ", акцентира министър председателят. Премиерът Борисов съобщи още, че президентът Румен Радев го следи с дрон. Подробности по тежкото обвиняване против президента прочетете в този материал.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР