Кадър: Фейсбук, Нова телевизияЧаст от членовете на партия ГЕРБ свикаха

...
Кадър: Фейсбук, Нова телевизияЧаст от членовете на партия ГЕРБ свикаха
Коментари Харесай

ГЕРБ: Министерският съвет даде зелена светлина за високорискови необезпечени кредити

Кадър: Facebook, Нова телевизия

Част от членовете на партия ГЕРБ свикаха брифинг, на който разясниха решения на Министерския съвет, взети през вчерашния ден.

" Министерският съвет взе две скандални и рискови, съгласно нас, решения. Дава се зелена светлина за високорискови необезпечени заеми. Надявахме се здравият разсъдък да надделее, само че уви... Второто решение, на което желаеме да обърнем внимание, касае Държавната консолидационна компания (ДКК) и в частност две от нейните сдружения ”, сподели Александър Иванов, представен от " Нова телевизия ".

Според партията наранени от тези решения ще бъдат ВМЗ " Сопот " и авиоремонтният цех " Авионамс ".

" Тези предприятия са освен стратегически за развиването на България, само че и определящи и даващи работа на хиляди фамилии в Пловдивския район. Досега ДКК е освобождавана от възнаграждение на дял. По този метод е подсигурила финансовата непоклатимост на двете сдружения. Заради това скандално решение двете предприятия са застрашени от банкрут. Призоваваме министър председателят да се откаже от тези решения ", съобщи Дани Каназирева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР