Кадър: Фейсбук/Мая МаноловаПравителството дезертира от борбата с Ковид. Прехвърлят всички

...
Кадър: Фейсбук/Мая МаноловаПравителството дезертира от борбата с Ковид. Прехвърлят всички
Коментари Харесай

Манолова: Правителството дезертира от борбата с Ковид. Бранят имиджа на Борисов

Кадър: Фейсбук/Мая Манолова

" Правителството дезертира от битката с Ковид. Прехвърлят всички ограничения на локални щабове, с цел да бранят имиджа на Борисов и държавното управление ". Това разгласи преди минути Мая Манолова.

Тя организира в момента в София пърформанс „ Леглата не лекуват сами ". В 124-тия ден на митингите уредниците на уличното неодобрение подредиха кревати пред Министерски съвет. Поводът е хаосът в здравната система в изискванията на втора вълна на Коронавирус рецесията и неналичието на проект на държавното управление за превъзмогване на хаоса с ковид.

" Мерките безнадеждно закъсняха. Въпросът е защо бяха изхарчени 1,5 милиарда лв. европейски пари, откакто и сега няма задоволително коли за спешна помощ и апарати. Настояваме за безвъзмездни PCR проби за всеки българин, за задоволително финасирани тласъци за лекарите. Настояваме освен за обещания, а за действителни пари за тези, които се борят за живота на българите ", сподели още Манолова. 

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР