Кадър Фейсбук, Доналд ТръмпТръмп повтори, че осъжда щурма на сградата

...
Кадър Фейсбук, Доналд ТръмпТръмп повтори, че осъжда щурма на сградата
Коментари Харесай

Тръмп направи прощално обръщение като президент

Кадър Facebook, Доналд Тръмп

Тръмп повтори, че осъжда щурма на постройката на Конгреса на 6 януари след митинга на негови последователи, при който имаше 5 жертви.

Той означи, че неговото политическо придвижване е при започване на пътя.

Доналд Тръмп направи прощално послание като президент, фрагменти от речта му бяха публикувани от Белия дом. Като държавен глава Тръмп съобщи, че удостоверява „ свещената концепция, че в Америка управляващите са виновни пред хората “.
„ Направихме това, за което дойдохме, и доста повече “, сподели той. Политикът акцентира, че е станал " първият президент от десетилетия, който не е почнал никакви нови войни ".

Администрацията му е „ възстановила силите “ на Съединени американски щати и „ американското управление в чужбина “, сподели Тръмп.

„ Вдъхнахме нов живот на нашите съюзи (с други страни. - бел. Ред.). И обединихме други страни по света да се опълчват на Китай, както в никакъв случай до момента “, се споделя в текста на апела.

Според него най-голямата заплаха, пред която са изправени Съединени американски щати, е загубата на самочувствие и тяхното „ национално великолепие “.

„ Америка не е скромна страна на нерешителни хора, които би трябвало да бъдат скрити и предпазени от тези, с които не сме съгласни “, добави Тръмп, предава Дарик.

Той съобщи, че се моли за триумфа на новата администрация на Джо Байдън да подсигурява сигурността и просперитета на страната.

В същото време той означи, че неговото политическо придвижване е при започване на пътя. " Сега, до момента в който се приготвям да предам властта на новата администрация по обяд в сряда, желая да знаете, че започнатото от нас придвижване е единствено началото ", сподели той.

Тръмп повтори, че осъжда щурма на постройката на Конгреса на 6 януари след митинга на негови последователи, при който имаше 5 жертви.

" Всички американци бяха ужасени от офанзивата против нашия Капитолий. Политическото принуждение е офанзива върху всичко, което оценяваме като американци. Никога не може да бъде толерирано ", сподели той.

След размириците Камарата на представителите стартира процедура по импийчмънт против Тръмп по обвиняване в подбуждане към бунт. Сега казусът е в Сената.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР