Кадър Фейсбук: Аз съм Дебора от Стара Загора, за първи

...
Кадър Фейсбук: Аз съм Дебора от Стара Загора, за първи
Коментари Харесай

Аз съм Дебора от Стара Загора, за първи път лично ще ви кажа какво стана с мен

Кадър Facebook: Аз съм Дебора от Стара Загора, за първи път персонално ще ви кажа какво стана с менДебора Михайлова провокира възторг в цяла България.Тя се появи онлайн във Facebook и стартира да приказва.Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата поддръжка ще остане вечно в сърцето ми!Благодаря ви!„ Здравейте, положителни хора. Благодаря, че в този заплашителен за мен миг вие ме подкрепяте, мислите за мен и се борите дружно с мен. “, това  съобщи Дебора в малко видео. Тя не приказва за Георги с макетния нож или за положението си.Вижда се, че косата й е почнала да пораства бързо. Тя наподобява устойчиво.По-рано нейна другарка Елена описа, че доста хора са помогнали с превод към банковата й сметка.Вижда се, че 18-годишната Елена по БТВ и Нова тв е извънредно красиво и възпитано момиче.


Под клипа валят мнения, които демонстрират, че още доста дами ще приказват:

Винаги.. Ти си мощна и доста се веселя че приказваш и застана пред нас

Прекрасна си макар,всичко ти блестиш,тепърва Хубавите моменти ти предстоят! С тебе съм, ти си страхотна с огромно сърце.

Деби, бъди мощна, мечтай, единствено напред и нагоре,бъди благословена цяла българия е с тебе

Точно по този начин! Стегни се, би трябвало да се стегнеш и да покажеш каква мощ има една жена! Ти си мощно момиче, ще се оправиш! Трябва да покажеш на оня страхливец, какво е да бъдеш мощен! Ако беше мощен, щеше да си мери силите с някой от неговата категория, а не с момиче! Всички сме с теб!



Всички сме с теб и мислим за теб,мисли от тук на сетне и ти за себе си! </div
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР