Кадър: Фейсбук, Ангела Стефанова - Забелязано в СофияВидеозапис как Димитър

...
Кадър: Фейсбук, Ангела Стефанова - Забелязано в СофияВидеозапис как Димитър
Коментари Харесай

Изтече запис как Бербатов се кара с охранител. Кандидатът за шеф на БФС: Случката е отпреди 2-3 г. Не реагирах правилно

Кадър: Facebook, Ангела Стефанова - " Забелязано в София "

Видеозапис по какъв начин Димитър Бербатов се кара с охранител въз основата в " Бояна " беше публикуван в групата във Facebook " Забелязано в София " от Ангела Стефанова.

На фрагментите се вижда по какъв начин някогашният футболист се нахвърля на възрастен надзирател, който застава пред лъскавото му Бентли, с цел да не му разреши да влезе в неразрешена за коли улица, по която вървят пешеходци. На видеото се вижда невъздържаното държание на Бербатов, който води спор, ръкомаха бурно и го дърпа, с цел да му покаже нещо в колата си.

" Еволюцията ли е тук? Или - когато разпоредбите не важат за теб, тъй като си Бербатов - и ти определяш разпоредбите, да минаваш на непозволено, да газиш деца и да се държиш като мутра. Не, благодаря. Що не си инвестираш Бентлито в детския футбол!? ", написа Стефанова към видеото.

Днес на конференцията Бербатов даде своято пояснение за случката. Той призна, че е подходил погрешно по отношение на охранителя, който не го е пуснал да вземе двете си дъщери, а едното дете на Берба е имал здравословен проблем.  " Случката с видеото е отпреди две години или три. Двете ми дъщери упражняваха въз основата в Бояна, а по едно време огромната ми звънна, казвайки ми, че сестра ѝ има проблем и я боли. Затова побързах да стигна, а индивидът не ме пусна вътре. Това ме ядоса, само че реакцията ми не беше вярна. През това време жена ми звъни и пита: „ Взе ли децата ”?

С риск да имам ядосана жена у дома – не ми беше вярна реакцията. И аз като всички мъже, когато карам кола съм по-различен човек – крещя, ругая, задминавам. Можех да подходя по-различно в тази обстановката, само че всички с деца сме наясно по какъв начин мислим, когато става въпрос за тях ", сподели Бербатов, представен от " Гонг ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР