Кадър ФБ, Румен РадевБългарите масово отхвърлят пропагандата и имат право

...
Кадър ФБ, Румен РадевБългарите масово отхвърлят пропагандата и имат право
Коментари Харесай

Румен Радев: Бойко Борисов живее в илюзорен свят. Вчера пак заяви, че България била в челото на Европа

Кадър ФБ, Румен Радев

Българите всеобщо отхвърлят пропагандата и имат право да знаят същинското положение на страната. Министър-председателят не посмя да излезе от основания от самия него измамлив свят и през вчерашния ден още веднъж съобщи, че в последните три години България била в челото на най-бързо разрастващите страни в Европа.Това съобщи президентът Румен Радев. Той направи изявлението си по време на показване на първата част от плана за Национален стратегически документ, създаден от Стратегическия съвет към президента.

Българите все по-често си задават въпроса какво би трябвало да създадем оттук насетне, тъй че да избегнем повтарянето на тази управническа злополука. Пред нас е образецът на властническото ръководство, на резултатите от подмяната на концепциите от пропагандата, на законността от подмолните сделки, сподели още президентът.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР