Кадър ФБ и БНТАдвокат Николай Хаджигенов сложи нова рамка на

...
Кадър ФБ и БНТАдвокат Николай Хаджигенов сложи нова рамка на
Коментари Харесай

Тръгна ново предизвикателство във Фейсбук: Не купувам от Марешки

Кадър ФБ и Българска национална телевизия

Адвокат Николай Хаджигенов постави нова рамка на профилната си фотография във Facebook с апел " Не закупувам от Марешки ". 

Новото предизвикателство набира скорост във Facebook. 



Вчера Лидерът на партия " Воля "  Веселин Марешки заяви пред Българска национална телевизия, че в този момент е моментът за привикване наВелико национално събрание и смяна в Конституцията. Тя обаче не би трябвало да визира броя на депутатите, а да бъде признат законопроект за въвеждането на напълно мажоритарни избори, предаде .

Освен това, съгласно Марешки, би трябвало да бъде неразрешено на всички, които сега са на политически постове, още веднъж да бъдат избирани за депутати и министри.

" В края на мандата, може би и в тази напрегната конюнктура, в която и всички споделят " нова конституция, Велико народно събрание, може би е най-хубавото време, само че не, с цел да бъде понижен броят на народните представители. Аз мисля, че българите не се интересуват от количеството народни представители, а се интересуват от качеството. Защото, в случай че през днешния ден създадем Велико народно събрание и изберем 120 негодници и на следващия ден страната се срине още по-тежко, след това ще вършим Велико народно събрание, с цел да изберем 360 народни представители ", сподели той.

Лидерът на партия " Воля " дефинира блокадите на протестиращите като " извращения " и настоя институциите да си свършат работата, с цел да не разрешават блокирането на кръстовища.

Поиска също по този начин да бъде потърсена наказателна отговорност на Мая Манолова, Румен Радев, Христо Иванов и " Отровното трио ", защото счита, че те настройват хората едни против други.

Днес  Лидерът на партия „ Воля “ Веселин Марешки съобщи, че депутатите му няма да вземат участие в събирането на подписи за внасяне на плана на ГЕРБ за нова Конституция. По Българска национална телевизия той разяснява, че негови изказвания пред медиите са интерпретирани погрешно в тази посока.

Според Марешки, ГЕРБ и съдружниците им имат нужните 120 подписа, тъй като в случай че ги нямат, това би означавало, че нямат парламентарно болшинство и държавното управление би трябвало да падне. По въпроса за концепциите за Велико Народно заседание и нова Конституция той съобщи, че ще бъдат коментирани от „ Воля “, когато публично се срещнат с тях.

„ Безсмислено, нездравословно и рисково е да има предварителни изброи “, сподели още Марешки.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР