Кадър ФБ, БулфотоМоят център провериха! И го твърдя най-отговорно! Защо

...
Кадър ФБ, БулфотоМоят център провериха! И го твърдя най-отговорно! Защо
Коментари Харесай

Собственичката на Биберон: Прокуратурата лъже! Не ме е страх и няма да мълча. Моят детски център провериха, а не кафе-аператив

Кадър ФБ, Булфото

" Моят център ревизираха! И го настоявам най-отговорно! Защо лъжат??? ", това написа във Facebook собственичката на детски център Биберон в Силистра Пламена Тончева.

От думите й излиза наяве, че детският й център, в който е вложила спестяванията си е обект на непрекъснати ежемесечни инспекции.

Днес от прокуратурата излязоха със известие, че не ставало въпрос за детския център " Биберон ", а за кафе-аператив.

Собственичката на детския център Биберон обаче е безапелационна, че прокуратурата лъже брутално:



 

" НЕ МЕ Е СТРАХ❗️ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧА❗️
ИСКАМ ДА ЗНАМ:
Кой подреди полицейската интервенция в моя детски център❓ Кой разреши този полицейски произвол и за какво тъкмо при мен се търсеха огромни хранилища, цялостни с акцизни стоки❓
Защо полицейски инспектори си разрешават да притискат и заплашват едно 18 годишно момиче /моя служителка/❓
Кой подреди на инспектори от Инспекция по труда Силистра да се държат жестоко и да ми вършат инспекции всеки месец❓
На кого толкоз пречи моя дребен детски център, където съм вложила повече от 20 000 лв❓ Как това държавно управление ми оказа помощ в рецесията с Коронавирус 19 и по какъв начин по принцип оказва помощ на дребния бизнес❓ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ ОТ РОДА НА МЕРКИ 60/40 или 80/20, безусловно неприложими за нашия сектор❗️ Къде да подам тъжба, с цел да потърся правата си❓
СТИГА ТОЛКОВА❗️ НАИСТИНА Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИТЕ❗️
#ОСТАВКА "



Провереният във вторник обект в Силистра е кафе-аперитив, а не детски център. Това оповестяват от пресцентъра на прокуратурата в публична позиция.

 

 

Причината за направеното конкретизиране са медийни изявления, озаглавени „ Гешев е в Силистра – обискиран е детски център „ Биберон “ и „ Борбата с битовата престъпност на Гешев доближи и до детски център „ Биберон “. В тях се цитира информация,  публикувана в силистренска електронна медия съобщаваща за осъществена инспекция за акцизни артикули в кафе-аперитив с детски център в града и обвързването й с визитата на основния прокурор Иван Гешев. Вчера Силистренски бряг заяви за акцията в детския център.

„ В хода на интервенцията на Министерство на вътрешните работи, извършена в Силистра, са били тествани десетки обекти, измежду които и кафе-аперитив, носещ идентично име с това на детски център, който по документи не съществува. Предмет на инспекцията в хода на профилираната акция не е бил „ детски център “, а обект, в който е записано по документи, че се продават акцизни артикули, които подлежат на инспекция.

 Посещението на основния прокурор Иван Гешев в Силистра на 11.08.2020 година е част от продължаващата му обиколка на Апелативните региони в страната и е обвързвано с разкриването на осъществено съзнателно ликвидиране в село Искра като по никакъв метод не е обвързано с извършената от икономическа полиция инспекция в същия ден ”, пишат от пресцентъра на държавното обвиняване.

От там, допълват, че не отхвърлят правото обществото да бъде осведомено съгласно стандартите и нормите на съответната медия, само че не одобряват опитите за операция посредством гръмки заглавия, които не дават отговор на обективната истина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР