Кадър ФБ Бойко БорисовБойко Борисов призова за обединение.Спасението е непримиримите

...
Кадър ФБ Бойко БорисовБойко Борисов призова за обединение.Спасението е непримиримите
Коментари Харесай

Борисов призова Радев за обединение за измъкване от кризата

Кадър ФБ Бойко Борисов

Бойко Борисов прикани за обединяване.

Спасението е непримиримите враговете да работят дружно, с цел да се измъкнем от рецесията, сподели министър председателят

Призив непримиримите врагове в България да работят дружно в идващите 2-3 години, с цел да се измъкне страната от рецесията, изненадващо насочи от Симитли министър председателят Бойко Борисов. Ден след острите му думи към президента Румен Радев и Движение за права и свободи Борисов съобщи: „ Спасението на страната в идващите една-две години е и най-непримиримите врагове и съперници да работят дружно, с цел да се измъкнем от рецесията. “, съобщи Стандарт.

Борисов акцентира, че във времето на финансова, икономическа и здравна рецесия, породени от COVID-19, би трябвало да сме оптимално солидарни. Добрите стопански резултати на страната ни, които бяха поддържани в последните години, разрешават държавното управление през днешния ден да оказва нужната поддръжка и на жителите, и на бизнеса, добави министър председателят.

При визитата си в учебното заведение в Симитли, преподаватели обявиха пред Борисов, че приветстват двойното нарастване на възнагражденията им, което бе реализирано в границите на мандата на държавното управление. Над 1 милиард лв. бяха вложени и в подобряването на просветителната инфраструктура - саниране на учебни заведения, поправки, замяна на съоръжение. Същият развой на възобновяване протече и със постройките на детските градини, заяви държавната осведомителна работа.

„ Повишение на заплатите се планува и за преподавателите във висшите учебни заведения. А в този момент работим за идващите 4 години и в здравната система да се получават по-високи приходи “, означи министър председателят Борисов. Министър-председателят подчертава, че ежемесечно продължава изплащането на спомагателните средства от страната за медицинските екипи на първа линия в борбата с COVID-19, както и поддръжката за най-уязвимите български жители - пенсионерите.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР