Кадър ЕвроспортНе мога да не съм доволен на такова представяне.

...
Кадър ЕвроспортНе мога да не съм доволен на такова представяне.
Коментари Харесай

Вторият в Европа Христо Христов за „Петел“: Доволен съм, в Ташкент ще вдигна повече и ще съм първи

Кадър Евроспорт

Не мога да не съм удовлетворен на такова показване. Все отново това е първият ми орден от огромно състезание при мъжете, а дружно със среброто в първото придвижване оценките са две. Това сподели за „ Петел “ от Истанбул Христо Христов, който през вчерашния ден стана европейски вицешампион по повдигане на тежести в категория до 109 кг в Москва.

Яд ме, че не съумях да изхвърля в третия опит 190 кг. Съгласен съм с моя треньор, че в случай че го бях направил, щях да стана първенец. Тежестта беше по силите ми, само че доста непрофесионално подходих с този опит, сподели още Христов.

Във втория опит в изтласкването не съумях на 220 кг, само че имах болки в гърба и самият метод, по който се пробвах да подвигна щангата над себе си, не беше верен. Но, мисля, че на международното до 20 години в Ташкент през май ще подвигна повече и ще съм първенец без проблем, добави 19-годишният варненски състезател на „ Титан “.

Искам да благодаря на целия щаб, който беше до мен от самото начало, в лицето на персоналния ми треньор Живко Николов, старши треньора Иван Иванов и масажиста Димитър Калъчев, признателен съм също на фамилията си и роднините, на приятелите и всички, които ме подкрепяха, приключи Христо Христов.

След към два часа европейският вицешампион ще излети от Истанбул за София.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР