Кадър ЕврокомПротестите показват чудо, за което не съм предполагал, че

...
Кадър ЕврокомПротестите показват чудо, за което не съм предполагал, че
Коментари Харесай

Отец Дионисий с въпрос към немското посолство: Вярно ли е, че ваши служители са започнали да пътуват от София за Берлин с дипломатическа поща, в която никой не знае какво се пренася?

Кадър Евроком

Протестите демонстрират знамение, за което не съм предполагал, че ще се случи. Трябва да кажем „ баста “ на това, което към този момент 30 години се случва в нашата страна. Това сподели особено за телевизия Евроком архимадрид Дионисий.

„ Всичко, което не е част от този политико-олигархичен модел за последните 75 години, няма по какъв начин да не сплоти всички. Няма значение кой е с една или друга цветова принадлежност – всички би трябвало да бъдем единни, с цел да продължи по някакъв метод нашето родно място да съществува “, сподели още той.

Той разяснява и позицията на пловдивския митрополит Николай, който отбрани премиера Бойко Борисов.

„ Да се каже за последните 11 години, че са най-светли – това значи или че някой е поставил розови очила, или че няма никаква потребност от народ, а за църквата това е закононарушение да го произнесе “ , сподели архимадритът.

Божият чиновник насочи посредством малкия екран ни и няколко съпроса към 3 посолства у нас.

„ Онази компания в Европа, която следи процесите, да отговори на няколко въпроса. Вярно ли е, че чиновници на немското посолство в София прекомерно зачестено са почнали да пътуват от София за Берлин с дипломатическа поща, в която никой не знае какво се придвижва? Обслужват ли тези чиновници на посолството тогавашните задължения, които може би тук създаваната партия ГЕРБ е поела към фондациите Ханс Зайдел и Фридрих Науман , а пък бих споделил и към онази фондация, която не я загатват, само че аз мисля, че също има отношение към основаването на ГЕРБ - Конрад Аденауер. Докога посолствата на Франция и Съединени американски щати, които бяха дейни по време на митингите през 1997 и 2013, ще се вършат, че у нас има единствено краива природа, която обаче бива унищожавана с тяхно единодушие “, пита той.

По думите му министър председателят Бойко Борисов и основният прокурор Иван Гешев са знак на задкулисието.

„ По-добре е Борисов да излезе с достолепие при протестриращите и да каже: апелирам ви за амнистия и дайте ми опция някъде там да се кая, без даже да ме виждате. Човек с държанието на Борисов, с тази ненавист и това тракане по масата, сякаш той е роден особено за властта. Премиерът не въплащава българския талант, макар, че доста от неприятните му черти може да ги следим единствено в неговото държание “, сподели божият чиновник.

Той е сигурен, че митингът ще приключи с оставките на Гешев и Борисов.

„ Доброто ще победи злото “, безапелационен е той.

Видео виж тук 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР