Кадър: ЕврокомДа припомня, че преди дни влязох в едно студио

...
Кадър: ЕврокомДа припомня, че преди дни влязох в едно студио
Коментари Харесай

Рашков: Зависимостите, които виждам са силни, поведението на някои се диктува отвън Рашков: Зависимостите, които виждам са силни, поведението на някои се диктува отвън

Кадър: Евроком

Да напомня, че преди дни влязох в едно студио и една телевизия. Там споделих, че Министерство на вътрешните работи има потенциал и подкрепям това мнение. Друг е въпросът по какъв начин се употребява този потенциал. Не са добре нещата, потенциал има, само че дейностите в обособени служби до този миг по-скоро ме разочароват, в сравнение с да ми дават оптимизъм. Зависимостите, които чувствам и виждам са толкоз мощни, че сякаш държанието на някои чиновници се диктува извън. Това разяснява вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков в ефира на " ЕвроДикоФ ". 

" Това ведомство е било сложено под подобен надзор, че някои чиновници не са могли да вземат независимо решение. Това се отнася както по политическа линия, а към този момент получих изобилна информация и за връзки с прокуратурата в нашата страна. Аз още не съм изцяло подготвен с всички обстоятелства, само че когато те станат задоволително аз ще ги изнеса обществено, тъй като това министерство няма автономия даже и в неговата оперативно-издирвателна активност. Вероятно това не приказва доста на хората, само че аз ще го обясня обществено и то умишлено, тъй като министерството не може да си подсигурява конспиративността на дейностите ", изясни Рашков. 

По думите му има избрана сфера в активността на министерството на вътрешните работи, където правилата за нелегалност имат извънредно значимо значение за успеваемостта. " Когато се нарушат тези правила ние можем да съобщим, че работим мълчешком против този свят ", добави той.

Той разяснява и отпуските на шефовете в службите. " Бившият министър председател умишлено им е разрешил тези отпуски. Аз не познавам в практиката сходни случаи. Един началник на ведомство, което се занимава с националната сигурност ", изясни Рашков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР