кадър: ЕврокомЦялата тази история с фалшивите профили показва само едно-

...
кадър: ЕврокомЦялата тази история с фалшивите профили показва само едно-
Коментари Харесай

Марешки: Хората са свикнали да помагам и с това ме свързват

кадър: " Евроком "

Цялата тази история с подправените профили демонстрира единствено едно- неслучайно са избрали моето име. Това разяснява зам.-председателят на Народното събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки по време на присъединяване в предаване на телевизия " Евроком ".

" Хората са привикнали да оказвам помощ и с това ме свързват. Ако бяха избрали различен политик, привикнал да граби, не да оказва помощ, нямаше никой да се върже ", добави Марешки.

" Заплашването, че ще се събори противозаконната сграда на някого, е все едно служител на реда да заплашва някой, че ще го санкции, в случай че кара с превишена скорост. Крадецът вика дръжте крадеца, това е българска фраза. Аз ще употребявам всички вероятни способи, следва ми последна инстанция. На първа инстанция бях оправдан, считам, че и на последна ще бъда ", това разяснява Маршки по тематиката с неговото наказание на 4 години затвор при общ режим от Варненския апелативен съд.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР