Кадър CNNБившият вицепрезидент на САЩ и кандидат за президент на

...
Кадър CNNБившият вицепрезидент на САЩ и кандидат за президент на
Коментари Харесай

Бивш вицепрезидент изплаши зрителите на CNN с кърваво око

Кадър CNN

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати и претендент за президент на изборите през 2020 година Джо Байдън пристигна в кметството и приказва с кръв в окото за измененията в климата, написа Газета.ру. Повечето фенове на CNN се уплашиха от типа му и разясниха това в Twitter.

``
реклама

В допълнение към политическите полемики, американците бяха обезпокоени от лявото око на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати, оповестява CNN. Информацията за Байдън беше бързо публикувана в обществените мрежи и мнозина включиха тв приемниците, единствено с цел да видят алените му очи.

" Единствената причина да гледаме програмата е Байдън.... лявото му око е безусловно унищожено ", написа един от потребителите в мрежата.

Освен това феновете правят оценка съвсем всички причини и отговори на Байдън по отношение на политиката за климата като неразбираеми и уклончиви.

По-рано Байдън разяснява пред гласоподавателите възможната смърт на някогашния американски президент Барак Обама, което още повече ги озадачи.

Предположенията са, че политикът е имал кръвоизлив някъде в главата и все пак е положил старания да излезе да приказва по малкия екран. Все още няма точни данни за положението му, евентуално не е съществено, щом лекарите са му разрешили да приказва обществено, разясняват консуматори в мрежите.

ВИЖТЕ СТРЯСКАЩАТА ГЛЕДКА ТУК!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР