Кадър: Bulgaria ON AIR 560 лева заплата предлага столичният район

...
Кадър: Bulgaria ON AIR 560 лева заплата предлага столичният район
Коментари Харесай

Младост търси: Експерт по инвестиции, заплата 560 лева

Кадър: Bulgaria ON AIR
560 лв. заплата предлага столичният регион " Младост " за специалист, подготвен да оглави отдел " Инвестиции и надзор по строителството ". Това излиза наяве от публикация, оповестена в уебсайт за търсене на работа.

Интересът все още е огромен, оповестиха за " Дарик " от администрацията на региона.

Поне степен " бакалавър " в региона на архитектурата и строителството на здания и уреди, както и четири години професионален опит изискват от станалия извънредно известен столичен регион " Младост " за длъжността шеф отдел " Инвестиции и надзор по строителството ".

Експертът, който ще заеме поста, ще би трябвало да дава отговор за планирането и провеждането на строителната и капиталовата политика на региона, както и спазването на закона при ново строителство.

Ще дава отговор за публичните поръчки в региона, както и за одобряването и подписването на платежни документи за планове, финансирани от Столичната община. Възнаграждението му за всички тези отговорности пък ще бъде 560 лв..

Районът стана печално прочут в цялата страна, откакто досегашната му кметица Десислава Иванчева, беше задържана за рушвет от бизнесмен, чиито строителни бумаги по думите му съзнателно се бавили от кметицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР