Кадър БулфотоНова атака поде от ефира на БНТ Валери Симеонов

...
Кадър БулфотоНова атака поде от ефира на БНТ Валери Симеонов
Коментари Харесай

Симеонов: Решихме: Вече няма да позволим президента да играе оперета Аз съм значим и важен

Кадър Булфото

Нова офанзива поде от ефира на Българска национална телевизия Валери Симеонов против президента Радев.

" Президентът, който е зависим на своите персонални страсти и упоритости, взе едно неверно решение. Не отидохме на консулациите при него, тъй като тези съвещания бяха безсмислени, те бяха глупави. " Обединени патриоти " взехме решение да не разрешаваме повече на президента да играе оперетата " Аз съм важен и значим ". Това сподели в студиото на Българска национална телевизия заместник-председателят на Народно събрание и ръководител на НФСБ Валери Симеонов. 
Вие видяхте, че на тези съвещания въобще не се обсъждаше датата. Излизаха една след друга извънпарламентарни партии и първите въпроси, които Вие им задавахте бяха " Кога решихте да бъдат изборите " и отговор нямаше. Смисълът на тези съвещания беше Радев да се демонстрира всеки ден по тв приемника, добави Симеонов. Според него датата на изборите би трябвало да бъде оптимално отдалечена от пика на пандемията, с цел да може повече хора да отидат до урните.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че отпущането на ограниченията би трябвало да бъде премислено. " Не виждам смисъл в това на 4 февруари да бъдат върнати огромните възпитаници в учебно заведение, а да не бъдат отворени заведенията за хранене и кафенетата. Винаги рискът е там, където има огромно скупчване на хора, които поддържат връзка между тях, единствено че общуването в учебните заведения по никакъв метод не мога да го сравня с общуването по кафенетата и в заведенията за хранене, където вървят няколко индивида и сядат на обособена места, няма контакт сред обособените компании. Рискът там е по-малък в сравнение с в учебните заведения ", продължи той.

Колкото до вероятното коалиране за изборите, водачът на НФСБ сподели, че към този момент са водили диалози единствено с Вътрешна македонска революционна организация, само че имат предложение и от платформата на Мая Манолова, и Отровното трио.

" Ние сме в непрестанен разговор с Вътрешна македонска революционна организация, през днешния ден също ще имаме диалог с господин Каракачанов. Подготвяме едно взаимно явяване, отворени сме като формати за други патриотични обединения и партии и мисля, че с това ще се изчерпа възможната коалиция на патриотичните сили в България. За други обединения мъчно ми е да приказвам. В момента имаме декларирана една коалиция към Манолова, Отровното трио ", сподели Симеонов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР