Кадър БулфотоЛегендарният любител на манекенки и моделки Митьо Пищова се

...
Кадър БулфотоЛегендарният любител на манекенки и моделки Митьо Пищова се
Коментари Харесай

Краят на една епоха: Митьо Пищова обяви, че се пенсионира

Кадър Булфото

Легендарният фен на манекенки и моделки Митьо Пищова се пенсионира. Търновецът разгласи, че от идната година ще взима пенсия и затова стопира с дивия живот, написа " Хот Арена ".

По думите му тя няма да е минимална, тъй като през последните години се обезпечава добре. Митьо Пищова съобщи, че ще означи 60-годишния си празник за четвърти път. Боляринът, който е прочут с любовта си към младите и красиви девойки, ще черпи другари на Слънчев бряг, написа столичен вскидневник.

Митьо подвига купона на 15 август на морето, като там за последно ще черпи със скъпо вино, бърбън и шампанско. Както самият той споделя, над 150 души ще честват дружно с него.

„ Като за последно ще шибам колкото мога. И девойки също. Искам разврат ”, съобщи Пищова.

Традиционно празненството ще бъде най-малко с две агнета на чеверме, както и разнообразни типове морски блага. Митьо споделя, че е уредил най-хубавите готвачи да подготвят храна за гостите му.

След поредност инфаркти, Пищова реши да си разреши един финален ваучър. Бохемът пръсна 10 бона за празненството, а някои негови приятели се включиха с разнообразни услуги.По думите му, по време на купона ще се избере и новата мис Слънчев бряг. А той кани туристки и моделки да вземат участие в надпреварата.

/ПИК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР