Кадър БулфотоКрасивата съпруга на бизнесмена Пламен Бобоков направи интересен коментар

...
Кадър БулфотоКрасивата съпруга на бизнесмена Пламен Бобоков направи интересен коментар
Коментари Харесай

Съпругата на Пламен Бобоков: Всички в България познават Бойко Борисов. Аз не съм Мата Хари

Кадър Булфото

Красивата брачна половинка на предприемача Пламен Бобоков направи забавен коментар за фотосите от спалнята на премиера, които разбуниха духовете в България. Жената на обвинения милионер Христина проговори за Мата Хари. " Не. Боя се, че не задавате въпроса на верния човек. ", дава отговор Бобокова в изявление за на въпроса тя ли е Мата Хари, която е снимала в спалнята на премиера Бойко Борисов. На питането дали познава Бойко Борисов, бизнесдамата споделя: „ Всички в България познават Бойко Борисов ”. 

" Несъмнено това е част от цялостната офанзива против моето семейство и бизнеса на брачна половинка ми и брат му. Оставаме с чувството, че някой се пробва да им пришие непозната виновност. Нещо такова се случва и тук ”, разяснява още Бобокова.

На въпрос за какво не е споделила по-рано, че не е Мата Хари, тя дава отговор: " Никой досега не ме е търсил за отговор. Не мисля, че би трябвало да давам отговор на тиражирани внушения по жълти уеб сайтове по тематика, в която не се оприличавам като участник....Противно на всички тиражирани отзиви, не съм се крила. "

Попитана в какви връзки е с Васил Божков и жена му Елена Динева, Христина Бобокова дава отговор: „ България е задоволително дребна страна, по тази причина за мен не е чудно избрани хората да се познават или имат общи познати. Например моят брачен партньор и Васил Божков най-малкото бяха членове на КРИБ, откъдето се познават с огромна част от членовете на тази организация. Това прави един много сериозен кръг на познанства. С Елена Динева съм била в естествени връзки, не по-различни от тези, с някои от останалите съпруги на предприемачи от КРИБ да вземем за пример. ”.

" За мен продължава да бъде мистерия ”, дава отговор тя на въпрос по какъв начин се е стигнало до обвиняванията към братя Бобокови.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР