Кадър Булфото и гугъл стрийтИзмамите в България са ежедневие.Жена е

...
Кадър Булфото и гугъл стрийтИзмамите в България са ежедневие.Жена е
Коментари Харесай

Жена от София загуби апартамента си в центъра заради кредит от 6135 евро

Кадър Булфото и гугъл стрийт

Измамите в България са всекидневие.

Жена е била излъгана от друга дама за парцел на стойност 94 522.39 лева. 

Пострадалата имала апартамент на централния столичен бул. " Евлоги Георгиев ". Тя сключила контракт за заем с кредитно сдружение, по силата на който получила 6135.50 евро, а като поръчителство сключила контракт за ипотека на парцела, съобщи. Веднага след сключването на контракта с нея се срещнала обвинената, която решила, че дамата е извънредно неопитна и неосведомена за това по какъв начин да ръководи имуществото си и решила да се възползва.

Обвиняемата показала на потърпевшата, че може да заплати дължимата от нея сума по заема, само че против това би трябвало да ѝ трансферира собствеността върху жилището. Обвиняемата я уверила, че ще продължи умерено да употребява жилището като свое.

Жената приела и трансферирала жилището си с контракт за покупко-продажба. Пазарната стойност на парцела била 94 522.39 лева, само че в контракта била посочена сумата от 66 000 лева Преди да посетят нотариус, двете отишли в офис на банка, където обвинената превела по сметка на дамата суми в общ размер на 66 000 лева

Жената незабавно изтеглила парите и ги предала на обвинената. След това двете с вносните бележки посетили адвокатската фирма на нотариус, където договорката била изповядана.

Няколко месеца по-късно обвинената влезнала в парцела и изгонила потърпевшата. 

По случая било формирано досъдебно произвеждане и обвинената е с мярка за неотклонение " парична гаранция ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР