Кадър Булфото, архивНасаждането на омраза от страна на политиците поражда

...
Кадър Булфото, архивНасаждането на омраза от страна на политиците поражда
Коментари Харесай

Пребиха зверски осмокласник в Пловдив заради гласа му

Кадър Булфото, списък

Насаждането на ненавист от страна на политиците поражда експанзия в фамилиите, а оттова и измежду децата. 

Неприятен случай е станал в учебно заведение в един от най-големите градове в България.

Пребито е момче в 8 клас, тъй като не им допаднал говора му, който им се сторил не толкоз мъжкарски. 

Осмокласник е в реанимацията на Университетската болница „ Св.Георги ” в Пловдив след свиреп побой в учебно заведение. Пред Нова телевизия бащата на момчето - Красимир Наков, описа за какво е било нападнато и пребито в двора на Професионалната гимназия по битова техника пред погледа на десетки други възпитаници, които са били в междучасие. 

Пострадалото момче е с тежко комоцио.

Агресията се разиграва през вчерашния ден по обяд покрай двора на учебното заведение. 

„ Предлагали са му учебници, само че той към този момент си беше купил. Когато им отказал, те го попитали за какво приказва с глас на противоположен. Той им отвърнал, че може да приказва както си желае, тъй като гласът си е негов. Тогава те викат побойника, който го удря с пестник “, сподели Наков.

„ Синът ми пада на земята и си удря главата. След това личният състав вика Бърза помощ. Синът ми към момента е в реанимация, едното му око е съвсем затворено, не се знае дали ще може да вижда с него. Има и хематоми в главата. Нападателят не го познава ”, прибавя той.

Преподаватели водят потърпевшия възпитаник в медицинския кабинет, с цел да го прегледат. Обаждат се и на тел. 112, след което идват екипи на Спешна помощ и на полицията. Случаят е стихотворец от органите на реда.

„ Състоянието на детето към момента е съществено. След като детето беше откарано в болница, незабавно започнахме да търсим кои са виновниците за проявата на тази експанзия. Имаме леко подозрение, само че на 99% сме сигурни кой е отговорен. Става въпрос за възпитаник от по-горен клас, за който няма индикация да е проблематичен възпитаник ”, изясни директорката на учебното заведение Гергана Георгиева.       

Най-тежкото наказване, което законът планува, е пренасяне в независима форма на образование или в друго учебно заведение. Родителите на потърпевшия осмокласник ще съдят ученика, нанесъл побой на детето му, написа Флагман.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР