Кадър БТВЗдравният министър проф. Костадин Ангелов отговори на държавния глава

...
Кадър БТВЗдравният министър проф. Костадин Ангелов отговори на държавния глава
Коментари Харесай

Министър Ангелов скочи на президента Радев за Шипка: Или лъже или го лъжат

Кадър БТВ

Здравният министър проф. Костадин Ангелов отговори на президента Румен Радев, който съобщи през вчерашния ден на връх Шипка, е изработен опит да се карантинира националната памет: Това е една доста огромна неистина. Има две благоприятни условия - или президентът лъже, или лъжат президента, пише http:///. 

Припомняме, че през вчерашния ден на връх Шипка президентът съобщи:

" Властта още веднъж се опита да сложи под карантина националната ни памет. Но българите имат святи усеща, неподвластни на власт и забрани, по тази причина още веднъж са тук. Затова имам вяра, че имаме бъдеще като българи.
...
Искам да ви попитам, очаквали ли сте в миналото някой да ви забрани да се качите на Шипка? Очаквали ли сте в миналото някой да се осмели да посегне на правото ви да отдадете респект на героите? "

Днес на конференция, отдадена на настоящата епидемиологична конюнктура в страната, проф. Ангелов прочете и писмо, което е изпратено до дирекция " Държавен протокол " в президентството и в което ясно е написано, че тържествата на Шипка не са неразрешени.

" В писмото, което аз съм написал до дирекция „ Държавен протокол “, споделям следното: „ Предвид значимостта и символиката на националния празник на Република България 3 март, считаме, че провеждането на празнични събития следва да бъде разрешено, само че лимитирано до осъществяване навън, " възмути се здравният министър.

" Кажете ми кое беше неразрешено на 3 март? Имаше ли пропускателен пункт? Имаше ли органи на РЗИ? Имаше ли осъдени, тъй като са там?. Много ми е мъчно да се изяснявам лъжите на хората, които ги изричат, не ми се желае да разясня думите на президента ", съобщи здравният министър и напомни, че предходната година отново е имало сходен проблем с президента на 3 март.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР