Кадър: БТВЯвор Божанков от БСП коментира в Тази сутрин по

...
Кадър: БТВЯвор Божанков от БСП коментира в Тази сутрин по
Коментари Харесай

Явор Божанков разкова Цветанов в ефира: Говори така за мен, защото БСП бие ГЕРБ в Горна Оряховица. Никога не съм бил човек на Радан Кънев

Кадър: БТВ

Явор Божанков от Българска социалистическа партия разяснява в „ Тази заран ” по БТВ думите на Цветан Цветанов, че е определен преференциално за народен представител по метод, който не е либерален.

Божанков взе отношение и във връзка изказвания на жителите в Горна Оряховица за него, някои от които споделиха, че не го познават, а познават единствено татко му, който има бизнес с вторични първични материали в града.

Ето какво сподели Явор Божанков:

„ Тези изказвания на хората, които пуснахте, са от квартал „ Калтинец ”, където живее най-вече ромско население. В този регион нямам гласове, имам единствено 28 гласа. 90 % от моите гласове са от другите секции в Горна Оряховица. Баща ми беше единственият човек, който беше срещу да се занимавам с политика, тъй като знаеше, че ще се случи тъкмо това и Цветанов направи тези внушения.

Причината е да бъда определен, е че в Горна Оряховица Българска социалистическа партия бие ГЕРБ с над 16% - 7400 гласове, а аз съм единиственият претендент на Българска социалистическа партия.

Г-н Цветанов говори така за мен заради две аргументи. Първата е персонална. Личен негов другар пристигна при мен и ме убеждаваше да напусна Българска социалистическа партия и да отида в ГЕРБ. Отказах. Втората причина е обвързвана с работата ми. Аз съм едно от лицата, които поведоха борбата за преференциите, бях главен критик по време на вотовете за съмнение и не на последно място съм прочут във Великотърновско като най-големия критик на локалната власт към ГЕРБ. Никога не съм бил обвързван с Радан Кънев. Заявявам го и съм подготвен да се срещна Цветанов в съда. Г-н Радан Кънев не ме е обявявал за нищо, другари сме, само че в никакъв случай не ме е обявявал за нищо. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР