Кадър бТВТри неща трябва да се променят - нов закон

...
Кадър бТВТри неща трябва да се променят - нов закон
Коментари Харесай

Елена Йончева: Ще спрем грабежа в България

Кадър бТВ

Три неща би трябвало да се трансформират - нов закон за КОМПИ; европейски прокурор в лицето на Кьовеши и двама европейски прокурори в България; смяна в контрола върху прокуратурата у нас, разяснява Корнелия Нинова като решение на корупцията у нас и всички кавги с жилища, къщи за посетители, парцели в чужбина, офшорки.

Знаем, че доверието в българската прокуратура е ниско, само че би трябвало да запомним, че там работят доста почтени хора и един ден истината ще излезе нескрито, разяснява Елена Йончева.

Категорично имам вяра в българската прокуратура, само че работата ще може да се усъвършенства още посредством предлагганите от нас промени, добави Нинова.

Брюксел знае какво се случва в България, както знае какво се случва в Румъния. Всички, които направиха това измислено обвиняване против мен, ще бъдат разкрити. Това беше бухалка против моето следствие. Един път към този момент завоювах, тъй че нямам терзания. Борисов употребява държавните институции, с цел да удря със своята бухалка, уточни Йончева. Европейската писта ще я употребявам, с цел да покажа какво се случва в България и да го спрем, да спрем грабежа на България, добави тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР