Кадър БТВСтанислав Недков-Стъки, който в последно време се изявява като

...
Кадър БТВСтанислав Недков-Стъки, който в последно време се изявява като
Коментари Харесай

Пред 2013 г. Стъки води агитка срещу ГЕРБ: Тези хора унищожиха всичко, до което се докоснаха

Кадър БТВ

Станислав Недков-Стъки, който напоследък се изявява като покровител на ГЕРБ, е водил преди години агитка на партията на Слави Бинев " Горда България " против протест на ГЕРБ.

Случаят е от март 2013 година

Тогава въпросната агитка се опита да влезе в отцепения от полицията регион пред крепостта Царевец във Велико Търново, където започваше заключителният протест на ГЕРБ.

Охраната на ГЕРБ препречи пътя й, жандармерия се включи на помощ и се стигна до физически конфликт, оповестява тогава БГНЕС. 

При конфликта, който стана към 18 часа, част от огражденията бяха съборени от хората. Всичко това стана след замяна на остри крясъци, препирни и боричкане на кръстовището на ул. " Иван Вазов " и ул. " Читалищна ".

Жандармерията изблъска членовете на агитката, а след замяна на остри реплики едвам не се стигна до пердах.

Почти всички подстъпи към площад " Цар Иван Асен II " са затворени за транспортни средства и жители. Не са допускани даже публицисти и туристи.

" Може ли като български жители да отидем до Царевец, кой не разрешава ", крещяха от агитката на ГОРД. Живеем в свободна страна. Всеки има право да изяви своето мнение и политическа позиция. Тези хора унищожиха всичко, до което се допряха, унищожиха България и българския народ, съобщи пред БГНЕС лидерът на листата за Велико Търново на " Горда България " Станислав Недков–Стъки. До него стоеше някогашният народен представител Павел Чернев, който умря през 2016 година

Ситуацията бе овладяна от жандармеристите и симпатизантите на обединението с плакати и лозунги, на които бяха изобразени Борисов и Цветанов в затворнически униформи зад решетки, потеглиха по различен път към Царевец, а жандармеристите навлязоха в охраняваната зона зад кордона.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР